دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

گزارش توئیتری ظریف از سفرش به مالزی

وزیر امور خارجه ایران در گزارشی توئیتری به تشریح رایزنی‌هایش در مالزی و دیدارش با نخست‌وزیر و وزیر خارجه این کشور پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۹ - ۰۷ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 29
کد خبر: ۲۰۶۹۶

به گزارش راهبر معاصر، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران در سومین مقصد سفرش به شرق آسیا و در مالزی در گزارشی تویئتری نوشت: «در مقصد پایانی سفرم به آسیا، با ماهاتیر محمد نخست‌وزیر و «سیف الدین عبدالله» وزیر خارجه در پوتراجایا ملاقات کردم. همچنین مباحثه مهیجی در موسسه ISIS ( موسسه مطالعات استراتژیک و بین المللی) مالزی داشتم که بر تقویت وحدت اسلامی و گسترش همکاری‌های اقتصادی، اجتماعی و سیاسی متمرکز بود.»

 

 

 

به گزارش فارس، ظریف در موسسه مطالعات استراتژیک و بین المللی مالزی ( ISIS ) در خصوص چشم انداز آینده و تحولات روابط بین الملل، ویژگی‌ها و مشخصه‌های قدرت و امنیت در دوره جدید ( پسا غربی) و امنیت مشترک در جهان اسلام سخنرانی کرد و به پرسش‌های اساتید و اندیشمندان مالزیایی درباره آخرین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی و سیاست خارجی جمهوری اسلامی پاسخ گفت.

 

وی همچنین در جمع ایرانیان مقیم مالزی حضور یافت و به ایراد سخنرانی پرداخت.

 

ظریف پیش از مالزی به چین و ژاپن نیز سفر و با مقامات این کشورها دیدار و گفت‌وگو کرده بود و قرار است بعد از بازگشت به تهران روز دوشنبه دوباره به مسکو برود و با «سرگئی لاوروف» همتای روس خود دیدار و درباره مناسبات دوجانبه، آخرین روند اجرای برجام و رفع تنش در منطقه گفت‌وگو کند.

 

وزیر خارجه ایران در هفته‌های اخیر به قطر، کویت، فنلاند، سوئد، نروژ و فرانسه سفر کرده بود که دو بار به فرانسه رفت یک بار به پاریس در ادامه سفرش به اروپا و بعد از بازگشت به تهران یک روز و نیم بعد راهی بیاریتز محل برگزاری نشست سران گروه هفت شد و با رئیس جمهور، وزیر خارجه و وزیر دارایی فرانسه و همچنین مشاوران صدراعظم آلمان و نخست‌وزیر انگلیس دیدار کرد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار